• Info
  • Galería
  • Tags
  • Otros

Esdeveniment privat

Home  /  Sin categoría  /  Current Page

images

 

4 idees per a grups de 2 a 40 persones…

El Teatret està reservat aquesta data per a un esdeveniment privat, però si t’interessa saber més sobre l’espai i les seves possibilitats, tot seguit, et proposem aquestes idees:

CONCERT DE PIANO + CAVA.
El nostre clàssic… i es que es podria dir que som pioners dels dits «Home Concerts». Des de l’any 1999 em estat organitzadors de tot tipus de vetllades musicals. Ara les volem oferir en petit comitè per a grups des de 2 persones 🙂

CONCERT DE PIANO + CÒCTEL.
Per poder gaudir d’un bon «tàndem» entre bona música i menjar, havíem de trobar un càtering cassola i assequible més que sofisticat, i això avui dia és una tasca difícil, però… l’hem aconseguit! En qualsevol cas, estem sempre oberts a altres propostes tant musicals com culinàries.

LLOGAR L’ESPAI.
Una casa del 1.890 amb un romàntic jardí al mig del tranquil barri de Gràcia, decorada amb harmonia i mantenint l’essència d’altres èpoques… segur que trobes una bona excusa per celebrar alguna cosa…!

LLOGAR L’ESPAI + CÒCTEL.
Si vols fer simplement una presentació o qualsevol altre acte i no tens temps de buscar un servei de càtering, aquesta és una bona proposta…

Demana el teu pressupost a:

Info – Anna Huertas – 625511074teatre@lacasadelsmusics.com

Esperem que aquestes idees siguin del vostre gust!

· Dossier CatalàPDF

PDF· Dossier Castellano

DSC_0361

aerea

DSC_0498

Cena-sofá alto

Teatro1 Contra Teatro Jardin

Cocktail 1

DSC_0004

piano-teatre-1

cava

 


Deja un comentario

*