• Info
 • Galería
 • Tags
 • Otros
 • TEATRE DE SARRIÀ – Lluís de Arquer i Orquestra OSCB – Bcn Piano Sub-Fest –

  Home  /  Sin categoría  /  Current Page
     jueves, 14 marzo, 2024
     20:00
     Sin categoría
     luis
     0 Comments

TEATRE DE SARRIÀ – Lluís de Arquer i Orquestra OSCB – Bcn Piano Sub-Fest –

Home  /  Sin categoría  /  Current Page

8 Carrer del Pare Miquel de Sarrià, Barcelona

20:00h

Obres:

Lluís de Arquer – Temes Orquestrals estrets del Film «Simfonia de Il·legals» i de la Suite de «Música per a un Viatge».

Frederik Chopin – Andante Spianato i Gran Polonesa

Lluís de Arquer & Orquestra de la Societat de Concerts de Barcelona OSCB

Melani Mestre · direcció

Venda d’entrades

Lluís de Arquer, és un compositor i concertista de piano format en la prestigiosa Acadèmia Granados-Marshall de Barcelona i en l’Ecole Normale de Musique de París, continuador d’una saga de grans creadors catalans, la família “Buigas”.Ha compost música per a gèneres tan diversos com l’òpera, el cinema, el teatre, el documental, la música de concert, música per a contes i ha estat secundat per músics de la talla d’Alicia de Larrocha, Aquil·les Delle-Vigne Xavier Montsalvatge, Roger Alier, entre altres.

Comunicador nat, és a través de les seves improvisacions i composicions per a piano, on la seva personalitat mostra millor la seva creativitat i la seva particular manera d’expressar a través del so.

Els seus tres discos, “Música per a un Viatge”, piano, “Simfonia d’Il·legals” cinema i “De Miguel a Miguel”, teatre poètic, podrien qualificar-se música “de culte” i Simfonia d’Il·legals en concret, va ser a més nominada a 4 premis de la Crítica Musical Cinematogràfica Espanyola: 2a millor B.S.O. de l’any, 3o millor compositor espanyol, 3o millor talli instrumental i 3o compositor revelació de l’any.

Al marge de la seva activitat com a compositor, actualment es pot veure i escoltar a Luis de Arquer en el seu propi teatre de Barcelona, un acollidor espai per a 40 persones a l’interior de la seva pròpia casa de Barcelona. L’emoció i proximitat que transmet en els seus concerts és una cosa que només pot explicar-se si es viu algun en directe dels quals des de l’any 2009 ha ofert prop de 1000 actuacions i les crítiques de les quals ho han col·locat com un dels espectacles musicals més aclamats de Barcelona.

 


Deja un comentario

*