• Info
  • Galería
  • Tags
  • Otros

ESPECIAL FESTES DE GRÀCIA – SOLO PIANO

Home  /  Sin categoría  /  Current Page

Solo Piano a les Festes de Gràcia» és l’original proposta musical que «El Teatre més Petit del Món», ens proposa per aquest dissabte de Festa al barri de Gràcia a les 20:30 de la nit.

El conegut pianista i compositor LLuÍs de Arquer oferirà un concert amb obres de Beethoven, Chopin, música pròpia i improvisacions al Carrer Encarnació 25 baixos.

Fundat pel desaparegut musicòleg Roger Alier i ell mateix l’any 1999, el Teatret, està ambientat en una harmonia vuitcentista on la música de Chopin, Beethoven i les seves pròpies composicions i improvisacions, troben el lloc perfecte per a fer-nos viatjar en el temps.

La vetllada acaba amb una copa de cava en un romàntic jardí del XIX a la llum de les espelmes. Es pot demanar més…? Com indica als melòmans més exigents una guia turística del The New York Times, «Aquesta pot ser la seva vetllada musical més encantadora a Barcelona».

No et perdis l’oportunitat de viure en directe un dels concerts de piano més autèntics de Barcelona avalat per més de 700 opinions amb un 9,3 de puntuació a meitat de preu!!!!! 14€

Venda d’entrades a la nostra pàgina de tickets o a atràpalo.com

             


Deja un comentario

*