• Info
  • Galería
  • Tags
  • Otros

Karst de Jong – Improvisando

Home  /  Sin categoría  /  Current Page
«Improvisando» – Jueves 9 de abril a les 21h – Dentro de mis colegas improvisadores, que son muy pocos, os recomiendo las Improvisaciones de Karst de Jong, algo realmente increíble, en un concierto con un programa repleto de sorpresas improvisadas… !!
Luis de Arquer
AVISO:
Las entradas de este concierto no están a la venta en los portales y solo pueden adquirirse a través de nuestros contactos y previo ingreso en cuenta bancaria.
Muchas gracias
El Teatre més Petit del Món
Compre d’entrades:
Telf: 93 284 99 20
Mail: teatre@lacasadelsmusics.com
Preu 22 €
Vídeos Improvisaciones:

En estilo de Bach
Improvisación temas d’Espanya


P9073437Karst de Jong (1961) va estudiar piano clàssic amb Geoffrey Douglas Madge i Teoria de la Música amb Diderik Wagenaar al Reial Conservatori de l’Haia. Es va estudiar també piano de jazz amb Rob Van Kreeveld i arranjar amb Frans Elsen. Poc després d’acabar els seus estudis, va ser nomenat com a professor al Conservatori d’Amsterdam i el Reial Conservatori de l’Haia. Es va especialitzar en la connexió de les anàlisis de la música i la interpretació / actuació. Des de 2003 ha estat nomenat professor de la improvisació i tècniques de composició de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) de Barcelona. Dóna regularment concerts amb improvisacions de clàssic I jazz, tant com a solista i amb diferents combinacions instrumentals. Ha realitzat concerts a diversos països d’Europa, China i Japó. Karst de Jong ha estat l’ensenyament d’una sèrie de classes magistrals internacionals, i més recentment en l’Internacional de Música de Cambra Schiermonnikoog Festival (Holanda) 2008 i 2009, el Festival de Piano Pic-a Bagnères de Bigorre (França) 2009 i 2011, el Paul Badura-Skoda Festival de Música de Vila-seca (Catalunya) 2011, 2013 y 2014, Steinhardt school of music New York 2013 y Piano Academy at Gulangyu Xiamen, China 2013 y 2015. Va ser jurat en diversos concursos, entre ells la competència jove pianista de jazz de 2009 i el primer Adnan Saygun Concurs Internacional de Piano a Bodrum, Turquia 2012. Karst de Jong també és activa com a arranjador i compositor. Ell és un cofundador de la societat holandesa belga de Teoria de la Música i editor de la revista holandesa de Teoria de la Música. Actualment viu a Barcelona.

Deja un comentario

*